dilluns, 26 de setembre del 2011

CROQUETES DE CEPS I FOIE

Ingredients:
- 500 g de ceps (bolets)
- 1 ceba gran
- 50 g de micuit de fetge d'ànec
- 5 g de pols de bolets (cullerada petita)
- 250 ml de llet
- 200 g de farina
- sal
- pebre
                                                - nou moscada ratllada
                                                - oli d'oliva
                                                - pa ratllat
                                                - ou

Preparació:
Netegem els ceps ben nets traient les impureses i els tallem petits. Els saltegem en una paella.
Mentre trossegem el micuit d'ànec (foie).
Pelem i tallem la ceba ben fina. La posem en una paella amb oli i a foc lent fins que quedi ben transparent i llavors afegim els ceps, la llet tíbia, el foie, la farina i la pols de bolets.
Ho barregem bé , afegim sal i pebre i per últim la nou moscada. Ho tornem a remenar i llavors ho aboquem en un plat i ho deixem refredar.
Tapem amb paper film i ho posem a la nevera fins l'endemà.
Formem les croquetes passant-les per ou i pa ratllat i les fregim amb oli ben calent.

BON PROFIT!!


3 comentaris:

Rocio ha dit...

Aquestes a veure quan m'animo i les faig, tenen bona pinta i segur q estan bonissimes!

Montserrat ha dit...

Aquestes.... ni als millors restaurants!!! :-P

Montserrat ha dit...

Aquestes.... ni als millors restaurants!!! :-P